Juicemood

Gezondheid is het meest waardevolle bezit, dat je kan hebben. Dit besef je pas op het moment dat het van je wordt afgenomen. Het jaar 2015 begon met de

tijd van mijn leven in Ibiza en opeens liep mijn wereld vast. Ik kreeg te horen dat mijn lichaam ziek was. Ik zag aan mijn lichaam, dat hij ziek was, Ik viel heel snel af en kreeg onverklaarbare blauwe plekken op mijn lichaam, daarnaast was ik lichamelijk en geestelijk uitgeput. Ik was bang en voelde mij eenzaam, niemand in mijn omgeving begreep mij. Zelfs de artsen zeiden dat het meeviel, tot het moment dat de klap werkelijkheid werd.

Het nieuws zorgde ervoor dat ik opzoek ging naar alternatieve geneeswijze en daar begon mijn reis. Op zoek naar rust lande ik in London. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met versgeperste groente en fruitsappen. Na een aantal maanden een groentesap te drinken merkte ik, dat mijn huid gezonder werd, mijn haren voller en ik veel meer energie had. Langzamerhand werd ik weer mijn oude ik. Na een tijd wilde ik doorgaan met mijn sappen, het deed me zo veel goeds. De ziekte zorgde voor een leegte en de verse sappen vulde die. Ik had weer zin in het leven en het ontdekken begon.

Reviews

Didi

Al paar x bij juice mood besteld en ze verbazen me keer op keer! Wat een geweldige overheerlijke sapjes!

Anouk

Lekkerste en gezondste sapjes die ik heb gehad! En de sapjes zijn nog lekker ook 😍

Na mijn herstel wilde ik andere helpen, ik als geen ander besefte me; dat een gezond lichaam voor een gezonde geest zorgt en dat daar de essentie van geluk inzit. Je gezondheid bepaalt je hele mood. Het zorgt ervoor dat je meer uit jezelf haalt en alle aspecten die daar mee te maken hebben en zo vond ik mijn passie weer. Dit is hoe “JuiceMood” ontstond.

Andere helpen gezonder leven, zodat zij het maximale uit hun zelf kunnen halen en daarbij het dichts bij hun geluk komen.

JuiceMood gelooft in het natuurlijke, alles moet zo vers en natuurlijk mogelijk zijn. Andere kan je alleen helpen als je andere geeft wat jij jezelf wil geven. Zo hebben onze juices geen toegevoegde producten en worden ze geperst met een slowjuicer. Het is de natuur die ervoor zorgt dat je lichaam gezond wordt, blijft of is.

Door onze hoge standaard, gebruiken wij alleen het beste! De beste producten de beste apparaten en is alles natuurlijk. Wij voegen geen additieven toe aan onze sappen, omdat wij geloven dat Juicemood puur moet zijn en blijven. Binnen JuiceMood zijn we gedreven om mensen te helpen en dat zullen we blijven doen. Wij zijn de partij voor uw geluk, wij zorgen door onze juices dat jij gezonder, energieker en meer zelfvertrouwen vergaart. Wij zorgen dat jij in de juiste Mood verkeerd.

JuiceMood set your Mood

Puur Natuur

Wil je gezond doen zonder teveel tijd en moeite daaraan te besteden?

Kies dan één van onze krachtige sapjes en verwen je lichaam met alle gezonde vitamines. Voor iedereen hebben we een smakelijk slowjuice sapje in ons assortiment.

Ginger Shot 60ML
 3,49  3,14
Pomegranate Shot 60ML
 3,49  3,14
Turmeric Shot 60ML
 3,49  3,14