Veelgestelde vragen

Geen HPP, 100% Puur

De sapjes zijn ontdooid en ongeopend 3 a 4 dagen houdbaar in de koelkast

(bij maximaal 7°C)

De pakketjes worden binnen 1 dag bezorgd. Tussen 17:00 en 22:30

Nadat uw pakket is verzonden ontvangt u een mail met daarin een track & trace code om uw pakket te kunnen volgen. Bij het niet in ontvangst kunnen nemen van het pakket omdat u bijvoorbeeld niet thuis was neemt Juicemood geen verantwoording. Dit i.v.m. houdbaarheid van de goederen.

Om de versheid van de sapjes te behouden worden de sapjes geleverd met speciale koelelementen.

Zodra je levering is aangekomen plaats je de sappen direct in de vriezer. Zet de dag voor gebruik de sappen van de dag in de koelkast om te ontdooien. Als een sap niet volledig ontdooid is, plaats deze dan ongeveer 10 minuten in een kan met lauwwarm water. Schud voorzichtig voor het drinken en geniet!

Alle sappen worden gemaakt met de beste slowjuicer genaamd de Angel juicer. Deze juicer wordt ook wel de Rolls Royce onder de slowjuicers genoemd. Met zijn dubbele persschroef en krachtige monitor haalt de Angel meer sap en 3x zoveel meer voedingsstoffen uit groenten en fruit. De Angel heeft een speciale antibacteriële coating. Hierdoor worden 95% van de schadelijke stoffen op de schil van groenten en fruit bij het malen verwijderd.

Juicemood staat voor het meest verse, gezondste en puurste sap. Onze sappen zijn daarom rauw en HPP vrij

We zijn van mening dat consumenten zich ervan bewust moeten zijn dat er enkele bedrijven zijn die het HPP-proces gebruiken voor hun koudgeperste sap maar er alles aan doen om niet transparant te zijn over het proces. Sommige bedrijven gebruiken zelfs de woorden: “vers”, “rauw” en “niet-gepasteuriseerd”. De waarheid is simpel, verse sap heeft een houdbaarheidsdatum van maximaal 3 dagen. Het verslaat het doel om je lichaam te vullen met levende enzymen en voedingsstoffen.